,
  • BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 31 °C

Avukat Altun: Türkiye vatandaşı siyonistlerin yargılanmasını içeren kanun teklifi yasalaşmalı

Avukat Altun: Türkiye vatandaşı siyonistlerin yargılanmasını içeren kanun teklifi yasalaşmalı
HÜDA PAR'ın, Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerle ilgili Meclis'e sunduğu kanun tasarısının çok kıymetli olduğunu belirten Avukat Cihad Altun, Meclis'e gelecek tasarının zaman kaybetmeden yasalaşması gerektiğini söyledi.

 

HÜDA PAR milletvekilleri tarafından Meclis'e sunulan Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerin yargılanmasına yönelik kanun teklifine destek verdiklerini ifade eden Altun, tüm milletvekillerinin tasarıyı destekleyip bir an önce kanunlaşmasına katkı sunması gerektiğini vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR milletvekilleri tarafından Meclis'e bir kanun teklifinin sunulduğunu anımsatan Altun, "Bu kanun teklifi ise siyonizmin Gazze'de gerçekleştirmiş olduğu katliamlara katılan ve Türkiye'de çifte vatandaş siyonistlerin yargılanabilmeleri ve gerekirse mallarına el konulmasına yönelik bir kanun teklifidir. Bunun genel kurulda görüşülebilmesi için 9 Temmuz'da bir oylama yapıldı ve bu teklif kabul edildi. Dolayısıyla bundan sonraki süreç bu yasa teklifinin yasalaşma sürecidir." dedi.

"Kanun teklifi yasalaşırsa dünya ülkelerine emsal teşkil edecek"

HÜDA PAR milletvekillerinin Meclis'e sunduğu yasa teklifinin içerik itibariyle çok kıymetli olduğuna dikkat çeken Altun, şöyle devam etti:

"Çünkü siyonistlerin Filistin'de uyguladığı katliamlara katılan çifte vatandaş kimliği taşıyanların artık Türkiye vatandaşı olmaktan çıkarılmaları gerekmekte olduğu belirtiliyor. Bizim memleketimizin suyunu içip ekmeğini yedikten sonra Gazze'ye gidip Müslüman kardeşlerimize yönelik katliam gerçekleştiriyorlar. Bizlerin de o katliamlara karşı en azından bir tepki oluşturabilme adına ve dur diyebilme açısından Türkiye vatandaşlığı taşıyan siyonistlerin vatandaşlıktan çıkarılmalarına yönelik kanun teklifinin yasalaşması halinde bu dünyada hem emsal teşkil etmiş olacak hem de diğer ülkelere de bu konuda bir adım atmaları için somut bir örnek olmuş olacaktır."

"Meclis tatile girmeden kanun teklifi yasalaşmalıdır"

Bu açıdan Meclis'teki siyasi partilerin milletvekillerine çok ciddi görev düştüğünü belirten Altun, "Çünkü bunun yasalaşması gerekiyor ve bunun 31 Temmuz'da Meclis tatile girmeden önce yasalaşması gerekiyor. Bunun için de Meclis'teki tüm siyasi partilerin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bununla beraber sivil toplum kuruluşlarının da bu manada yapabilecekleri şeylerin olduğunu düşünüyoruz. Bunun için yürüyüşler, imza kampanyaları düzenlemeleri, sosyal medya kampanyaları yapmaları gibi bir dizi programlar icra etmeleri gerekiyor ki söz konusu yasa teklifi yasalaşsın." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55