"Bin Aydan Hayırlı Olan Kadir Gecesi Mübarek Olsun"

"Bin Aydan Hayırlı Olan Kadir Gecesi Mübarek Olsun"
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Mübarek Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Kadir Gecesi mesajında, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-Şerif’e veda etmenin hüznünü yaşarken, aynı zamanda Kadir Gecesine ulaşmanın sevinci içerisindeyiz." dedi.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve bin aydan hayırlı olduğu müjdesi verilen Kadir Gecesi’nin tüm Müslüman kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Şansi, "Seher vaktine kadar yeryüzüne sağanak sağanak rahmet yağmurlarının yağdığı bu mübarek gecede, kalplerimizin kötülüklerden arınarak iman şuuruyla aydınlanmasını, hastalarımızın şifa, dertlilerimizin deva bulmasını, mahzun kardeşlerimizin hüzünlerinin sevince dönmesini niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Şansi mesajının sonunda şu temennide bulundu: "Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim’den birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılmasını, Kadir Gecesi’nin Batmanlı hemşehrilerimiz, ülkemiz ve Filistin başta olmak üzere tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Kaynak:HÜR24 Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.