Bitlis Belediyesi’nden Gazze’ye iftar yardımı

Bitlis Belediyesi’nden Gazze’ye iftar yardımı
Bitlis Belediyesi, savaşın ve insani krizin etkileriyle mücadele eden Gazze halkına destek olmak amacıyla anlamlı bir yardımda bulundu.

Bitlis Belediyesi, İHH aracılığıyla iftar yardımlarını bölgeye ulaştırdı. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yardım organizasyonu hakkında yaptığı açıklamada, “Farklı coğrafyalarda olsak da gönüllerimiz de dualarımız da bir… Gazze’nin hepimize ihtiyacı var. İHH ile birlikte yapmış olduğumuz iftar yardımı hamdolsun yerine ulaştı. Rabbim, dergah-ı izzetinde kabul buyursun.” ifadelerini kullandı.

Tanğlay, Filistin halkının yaşadığı zor günlerin sona ereceğine olan inancını vurgulayarak, “Kötü günler bir gün elbet geride kalacak ve Filistin tamamen özgürlüğüne kavuşacaktır.” dedi.

Bitlis Belediyesi’nden Gazze’ye iftar yardımı

Bitlis Belediyesi’nden Gazze’ye iftar yardımı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.