Cemaat-i İslami'den Hüseyin İzzet Atvi için taziye mesajı
Cemaat-i İslami, Lübnan’da akademisyen ve cemaatin önde gelen isimlerinden biri olan Dr. Hüseyin İzzet Atvi’nin bu sabah siyonist işgal rejiminin gerçekleştirdiği hava saldırısıyla şehit edildiğini duyurdu.
Cemaat tarafından yapılan açıklamada, Atvi'nin 22 Nisan 2025 Salı sabahı, Beyrut’a gitmek üzere Baourta’daki evinden yola çıktığı sırada siyonist rejime ait bir insansız hava aracıyla düzenlenen hain saldırıda hedef alındığı belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Bu alçakça suikastı şiddetle kınıyoruz. Siyonist düşman bu saldırının sorumlusudur. Peki bu taşkınlık, bu kışkırtıcı saldırılar daha ne kadar sürecek? Lübnan’ın ve halkının güvenliği daha ne kadar hedef alınacak?"
Şehit Dr. Hüseyin İzzet Atvi’nin hem cemaat içinde üst düzey bir sorumluluk sahibi hem de üniversite düzeyinde akademisyen olduğu belirtildi.
Açıklama, onun "alim, davetçi ve mücahit bir şahsiyet" olarak hatırlanacağı vurgusuyla sona erdi.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.