,
  • BIST 9975.61
  • Altın 2815.506
  • Dolar 34.0562
  • Euro 38.0071
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD ve Batı ne yazık ki israil'in ve bir avuç fanatik siyonistin esiri olmuş durumda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD ve Batı ne yazık ki israil'in ve bir avuç fanatik siyonistin esiri olmuş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bu zor günlerinde Filistin'in yanında olduğunu belirtti.

müdahillik dilekçemizi Adalet Divanına teslim edecektir.

Yüksek teknolojili ve yüksek katma değerli yeni yatırımlar için Türkiye'nin sahip olduğu avantajları daha da güçlendireceğiz.

Önümüzdeki dönemde iyi çalışılmış, Türkiye ekonomisine katkı yapacak yeni paketlerle iş dünyamıza destek vermeyi sürdüreceğiz.

HİT 30 programıyla vergi teşvikleri ve hibe desteklerinden oluşan toplam 30 milyar dolarlık kaynağı yüksek teknoloji yatırımlarına yönlendireceğiz.

HİT 30 programının sektörde farklı bir heyecan oluşturduğunu görüyoruz. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle buradan iş dünyamıza şu çağrıyı yapmak arzusundayım, “hükümetimiz üretenin çalışanın istihdam sağlığının daima yanındadır.”

Bölgemiz gerçekten sancılı günler yaşamaktadır. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş iki buçuk yılını doldurdu. Savaşın kısa vadede sona erme ihtimali henüz ufukta görünmüyor.

2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz.

Haziran itibarıyla enflasyonda başlayan düşüş süreci Temmuz'da biraz daha belirginleşti. Önümüzdeki aylarda bu eğilim hızlanarak devam edecek

Onlar konuşmayı meydanlarda atıp tutmayı çok sever, ama iş verilen sözleri tutmaya gelince ara ki bulasın.

SGK'ya olan birikmiş borçlarını dahi ödemeyen dahası absürt bahanelerle bu borçtan kaçmanın yollarını arayan bir zihniyetten ne memlekete ne de şehirlerimize hiçbir fayda gelmez.

Vatandaşlarımdan muhalefetin karamsar kötümser moral bozmayı amaçlayan açıklamalara itibar etmemelerini 22 yıllık tarihi başarılarla dolu hükümetimize güvenmeye devam etmelerini bekliyorum.

Burada şu noktayı da belirtmek istiyorum, vatandaşlarımızdan bunu talep ederken devlet olarak biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. İçinden geçtiğimiz hassas dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yükünü hafifletmek için onların yanında oluyoruz.

Biliyorsunuz 2022 yılında çok önemli bir program başlattık. Türkiye Aile Destek programıyla ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza, kardeşlerimize nakdi destek ulaştırdık.

Amerika, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya, Belarus cezaevlerindeki 26 kişinin değişimi hiçbir pürüzle karşılaşılmadan dünyaya örnek şekilde yapıldı.

İnsani boyutunun ötesinde Türkiye'nin kilit rolünü tescilleyen bu önemli takas operasyonunda kritik rol üstlenen MİT ve MİT mensuplarımızı tebrik ediyorum. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55