Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Türkiye'ye geliyor

Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Türkiye'ye geliyor
Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye'ye gelecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto'nun Türkiye'ye ziyarette bulunacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın gerçekleştirilecek görüşmelerde, Türkiye ile Endonezya arasındaki stratejik ortaklığın derinleştirilmesine yönelik adımların değerlendirileceği ifade edildi.

Görüşmelerde güncel, bölgesel ve küresel konularda görüş alışverişinde bulunulacağını söyleyen Altun, "Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto'nun, 11-13 Nisan 2025 tarihlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde düzenlenecek olan Antalya Diplomasi Forumu'na iştirakleri de öngörülmektedir. Bu ziyaretin, güçlü tarihi ve kültürel bağlarımızın bulunduğu dost ve kardeş Endonezya ile ilişkilerimizin daha da güçlenmesine ve derinleşmesine vesile olacağına inanıyoruz." dedi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.