Erbaş'tan "Uluslararası İslamofobi ile Mücadele Günü" mesajı

Erbaş'tan "Uluslararası İslamofobi ile Mücadele Günü" mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Müslümanlara yönelik işledikleri soykırım ve katliamların üzerini örtmek için ortaya atılan 'İslamofobi' kavramı, esasında İslam düşmanlığının bir bahanesi ve bir akıl tutulması olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden "Uluslararası İslamofobi ile Mücadele Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında Erbaş, şunları kaydetti:

"Başta Filistin ve Gazze olmak üzere dünyanın gözü önünde Müslümanlara yönelik işledikleri soykırım ve katliamların üzerini örtmek için ortaya atılan 'İslamofobi' kavramı, esasında İslam düşmanlığının bir bahanesi ve bir akıl tutulmasıdır. Uluslararası İslamofobi ile Mücadele Günü vesilesiyle bir kez daha ifade ediyoruz ki bu kirli zihinlere karşı kararlı mücadelemizi sürdürecek, dinimizin ve medeniyetimizin temel değerlerini peygamberi bir metotla, Kur'ani bir ruhla tüm insanlığa duyurmaya devam edeceğiz."

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.