,
  • BIST 9147.7
  • Altın 2920.624
  • Dolar 34.2683
  • Euro 37.6359
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 28 °C

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası'ndan "Aksa Tufanı" mesajı

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası'ndan "Aksa Tufanı" mesajı
Aksa Tufanı operasyonunun birinci yılında Filistin halkına seslenen Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası "Allah'ın bu fedakarlıkları boşa çıkarmayacağına inanın; bu fedakârlıklar er ya da geç halkımıza ve ümmetimize zafer ve hayır getirecektir.

Daha fazlasını hazırlamaya devam ediyorlar ve Allah'ın izniyle gelecek, Batı Şeria kahramanları ve direnişçilerinin elleriyle daha büyük zaferlerle dolu olacak.

"Filistin yalnız değildir"

Ey özgür ümmetimizin evlatları... Direnişçilerimizin, Lübnan, Yemen ve Irak'tan direnişçilerle birleşerek, halkımızın direnişine katılmalarını ve düşman güçlerine ağır kayıplar verdirerek doğrudan savaşa katılmalarını görmek bizim için büyük bir onur kaynağıdır. Ayrıca, İran İslam Cumhuriyeti'nin siyonist rejime karşı gerçekleştirdiği güçlü saldırılarla halkımızın yanında durduğunu ve direnişçilerimize destek verdiğini ilan etmesi de gurur vericidir. Tüm bu cepheler, Kudüs yolunda şehitler ve fedakârlıklar sunmuş, direnişçilerinin ve liderlerinin kanları halkımızın, liderlerimizin ve mücahitlerimizin kanlarıyla karışmış, ortak bir hedef, kan ve kader birliğini teyit etmişlerdir. Filistin yalnız değildir; Gazze'den kıvılcımı çakan bu savaş, bölgenin yüzünü değiştirecek ve Allah'ın izniyle Filistin'in kurtuluşuna, işgalin sona ermesine ve tamamen temizlenmesine zemin hazırlayacaktır.

"Bu fedakârlıklar halkımıza ve ümmetimize zafer ve hayır getirecektir"

Filistin direniş gruplarının liderliği, ortak operasyon odasında tek bir karar ve vizyon ile bir araya gelmiş, bu savaşın tüm aşamalarını tek bir saf olarak yürütmüş, aylarca süren dolaylı müzakereleri ortak ve uyumlu bir anlayışla sürdürmüştür. Şehitlerin kanlarına, acı çeken mazlumlara, sürgünlere ve esir düşenlere olan vefa gereği, bu birlik devam edecektir. Halkımızı korumak için tüm güçleriyle savunmaya devam edecek, görevini asla terk etmeyecek ve dökülen kanın durması için çaba gösterecektir. Ancak halkımızın meşru haklarından asla taviz vermeyeceklerdir. Siz, ey halkımız, çok şey hak ediyorsunuz. Birlikte direndik, şehitler verdik, bu zorluğu birlikte aşacağız ve işgalin yıktıklarını birlikte yeniden inşa edeceğiz. Siz bizdensiniz, biz de sizdeniz. Liderlerin ve mücahitlerin dökülen kanı, sizler için feda edilmiş olup, bu fedakarlıklarınızın bir parçasıdır. Allah'ın bu fedakarlıkları boşa çıkarmayacağına inanın; bu fedakârlıklar er ya da geç halkımıza ve ümmetimize zafer ve hayır getirecektir.

Şehitlerimize rahmet ve ebedi huzur, esirlerimize özgürlük, yaralılarımıza şifa ve büyük halkımıza özgürlük...

Allah büyüktür ve zafer direnişindir." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55