,
  • BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 26 °C

Gazzeli Gazeteci Elbek: HÜDA PAR'ın yasa teklifi için hayırlı haberler bekliyoruz

Gazzeli Gazeteci Elbek: HÜDA PAR'ın yasa teklifi için hayırlı haberler bekliyoruz
HÜDA PAR’ın Meclis'e sunduğu Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerin yargılanmasına yönelik kanun teklifi hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazzeli Gazeteci Dr. Zahir Elbek, kanun teklifi için hayırlı haberler beklediklerini söyledi.

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan süreç devam ediyor.

HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin bu hafta Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.

Teklif, çifte vatandaşların soykırıma karışması halinde; vatandaşlıktan çıkarılmaları, mal varlıklarının dondurularak yeni aile fonuna aktarılması ve ağırlaştırılmış müebbet almalarını öngörüyor. Kanun teklifi, yürütme ve yürürlük maddeleriyle toplamda 6 maddeden oluşuyor.

Kudüs ve Tarihimiz Derneği (KUTAD) Ankara Şube Başkanı Filistinli Gazeteci-Yazar Dr. Zahir Elbek, konuyla ilgili İLKHA muhabirine önemli değerlendirmelerde bulundu.

"İnşallah HÜDA PAR'ın teklifi başarılı bir şekilde kanunlaşacak"

HÜDA PAR'ın yasa teklifinin çok önemli olduğunu belirten Elbek, "Türkiye ve siyonist çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR, TBMM'de bir kanun teklifi yaptı. Bu kanun teklifi çok önemlidir. Zaten Türkiye halkı Filistin'i destekliyor. Türkiye halkı siyonist katil israil karşısında duruyor. Bizler de bu gelişmeleri takip ediyoruz. Türkiye siyasi duruşu Cumhurbaşkanlığı, bakanlıklar ve çoğu partiler israilin yaptığı soykırım israili desteklemiyor aynı zamanda Filistinli mazlumların yanında duruyor. Bu çerçevede aslında bu kanun teklifi çok iyidir. Teklif çok önemli onun için inşallah HÜDA PAR'ın teklifi başarılı bir şekilde kanunlaşacak." dedi.

"Meclis tatile girince katil israil Gazzelileri katletmeye devam edecek"

Kanun teklifi için mecliste bulunan bütün partilere seslenen Elbek, "Bütün partilere çağrıda bulunuyoruz. Bu teklifi gelin hep beraber destekleyin. Mazlumlar için, Filistinliler için ve 50 bin şehid için bu kanun teklifini destekleyin. Takip ettiğimiz kadarıyla meclis tatile girecek. Büyük ihtimalle uzun sürecek. Meclis tatile girince katil israil Gazzelileri katletmeye devam edecek. Onun için meclis tatile girmeden önce çifte vatandaşlar için kanun teklifi kanunlaşsın. Çok iyi olur. Onun için meclisten hayırlı bir haber bekliyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55