,
  • BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 26 °C

HÜDA PAR kongresine katılan yabancı misafirler: HÜDA PAR'ın ümmet hakkındaki endişelerine katılıyoruz

HÜDA PAR kongresine katılan yabancı misafirler: HÜDA PAR'ın ümmet hakkındaki endişelerine katılıyoruz
HÜDA PAR’ın "Adil Sistem Hakça Paylaşım" sloganıyla Ankara'da düzenlediği 5’inci Olağan Büyük Kongresine yerli yabancı birçok misafir katıldı. Kongreye katılan misafirler, HÜDA PAR'ın ümmet hakkındaki endişelerine katıldıklarını belirttiler.

 

HÜDA PAR 5'inci Olağan Kongresi, dün Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kongreye yerli ve yabancı birçok misafir katılım gösterdi. Kongre hakkında duygularını İLKHA muhabirine anlatan İhvan-ı Müslimin yetkililerinden Mühendis Mithat Haddad, İhvan-ı Müslimin yetkililerinden Dr. Ali Hamad ile Mısır Meşhur Âlimlerinden Şeyh Muhammed Sağir, HÜDA PAR'ın 5. Olağan Büyük Kongresinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

"HÜDA PAR'ın ümmet hakkındaki endişelerine katılıyoruz"

İhvan-ı Müslimin yetkililerinden Mühendis Mithat Haddad, "Aslında bugün bir konferans değil bu bir kutlama, bugün Muharrem ayının ilk günü, bu hicri yılın başı Müslümanlar için bir bayram, bugün HÜDA PAR'lı kardeşlerimizle 'adil nizam' başlığı altında parti başkanlığı seçimleri için beşinci büyük kongresini yapması için bir araya geliyoruz. 'Adil nizam' kelimesini tamamen destekliyoruz. HÜDA PAR'lı kardeşlerimizin Tüm Müslüman ümmeti, sadece Arap milleti değil, Kürtler, Türkler, tüm Müslümanlar ve tüm dünyadaki ümmet hakkındaki endişelerine katılıyoruz. Bu ümmetin geri dönüşünü ve İslam medeniyetinin geri dönüşünü, Müslümanların yeniden tek bir bayrak altında toplanmasını istiyoruz, Türkiye şu anda bu ümmete liderlik etmeye hak kazanan ülkedir, onu desteklemeliyiz. Ümmet Türkiye’nin etrafında toplanana kadar Türkiye’yi kalkındırmak için çalışmalıyız, Hür Dava Parti'sini büyük kongresi için tebrik ediyoruz. Yeni hicri yılımız mübarek olsun." dedi.

"Yüce Allah'tan her zaman hayır için toplanmayı diliyoruz"

Kongreye katılan misafirlerden İhvan-ı Müslimin yetkililerinden Dr. Ali Hamad ise şunları aktardı: "Müslüman kardeşler olarak, HÜDA PAR'daki kardeşlerimizi, 5. Büyük olağan kongrelerinden dolayı tebrik ediyoruz. Ayrıca, tüm ülkelerdeki tüm partilerde zaten mevcut olmasını istediğimiz bu sloganlar, adalet sloganı, adil sistem hakça paylaşım sloganı, bu sloganların hepsinin zaten bir gerçeklik olarak sahada olmasını istiyoruz. Ayrıca partideki tüm kardeşlerimizi kutluyoruz, size, partiye ve parti lideri Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’na, Genel Mürşit Vekili Dr. Mahmud Hüseyin ve Mısır'daki Müslüman Kardeşler'in yurtiçi ve yurtdışındaki liderliği adına sizlere selamlarımızı iletiyoruz. Bizi bu kongreye davet ettiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Yüce Allah'tan her zaman hayır için toplanmayı diliyoruz, Türkiye'nin her zaman zafer ve güçlenmesini istiyoruz."

"HÜDA PAR kendi seçimlerinde dahi Filistin, Gazze ve direniş davasını desteklemekten geri durmadı"

Son olarak misafirlerden Mısır Meşhur Âlimlerinden Şeyh Muhammed Sağir, "Bugün büyük bir mutluluk içindeyiz, HÜDA PAR'ın her üç yılda bir düzenlenen ve beşinci kez toplanan bu kitlesel kongresine tanıklık ettik, bu kez bu kongrenin başlığı 'adil sistem hakça paylaşım' sloganı altında gerçekleşti. Bugün bu konferansta gördük ki HÜDA PAR kendi seçimlerinde dahi Filistin, Gazze ve direniş davasını desteklemekten geri durmadılar. Bu ümmet birdir, tek inançlı bir Ümmettir. Allah'ın izniyle bu millete zaferler gelmeye devam edecek ve Hür Dava Partisi, Filistin'in kurtarıcısı Selahaddin'in torunları fedakârlıklarıyla uygun bir ok olacaktır." şeklinde belirtti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55