,
  • BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 24 °C

Hüseyin İmir: Ehli iman olan bütün insanlık mutlak kötülüğün temsilcisi olan siyonizme karşı yek vücut olması gerekir

Hüseyin İmir: Ehli iman olan bütün insanlık mutlak kötülüğün temsilcisi olan siyonizme karşı yek vücut olması gerekir
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, bütün insanlığın mutlak kötülüğün temsilcisi olan siyonizme karşı yek vücut olması gerektiğini söyledi.

 

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehadeti münasebetiyle Cuma namazından sonra Ankara Hacı Bayram Camiinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şehid İsmail Heniyye gıyabi cenaze namazından sonra İLKHA muhabirini konuşan HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, "Muhterem Şehit İsmail Heniyye'nin gıyabi cenaze namazı için bugün Hacı Bayram Veli Camisindeyiz, namazı eda ettik. Rabbim tekrardan şehidimizin şehadetini mübarek kılsın. Bu mübarek kanı İslam ümmetinin uyanışına, dirilişine ve birlikteliğine vesile kılsın. Malumunuz siyonist işgal çetesi aynı gece hem Irak'a hem Lübnan'a hem İran'a saldırıda bulundu. Bu saldırı da şunu gösteriyor. İslam coğrafyasında bölgede bir güvenliğinin kalmadığını ve bu güvensizliği ortadan kaldırmak için İslam ülkelerinin bir an önce bir araya gelerek bir güvenlik paktı oluşturarak siyonist işgal çetesine karşı tüm imkanlarını seferber etmeleri gerekir. 10 ayı aşkındır, 7 Ekim Aksa Tufan'ından bugüne siyonist işgal çetesi yaptığı soykırımlarla,'Ben hiçbir ulusal sözleşmeyi, egemenliği, çocuğu, kadın, yaşlı tanımadan bütün değerlerinize savaş başlatırım' mesajını bütün insanlığa, kamuoyu önünde göstermiştir. Biz de buradan çağrı yapıyoruz. Başta Müslümanlar olmak üzere ehli iman olan ehli vicdan olan bütün insanlığın, mutlak kötülüğün temsilcisi olan bu siyonizme karşı yek vücut olması gerekir."

Ulusal medya ve sosyal medya kullanıcılarına uyarılarda bulunan İmir, "Bir diğer husus bugün siyonist işgal çetesinin yaptığı soykırıma karşı, bu suikastlara karşı, bölgeyi savaş alanına çevirmeye yönelik attığı adımlara karşı her birimizin üzerine sorumluluklar düşmektedir. Buradan özellikle Türkiye'deki ulusal medyaya, sosyal medya kullanıcılarına, yayın yönetmenlerine bir çağrıda bulunuyorum. siyonist, işgal çetelerinin propagandasına sebep olacak bir dilden lütfen kaçının. Lütfen onlara hizmet edecek haber ve yayın politikalarından kaçının. Maalesef 2 gündür televizyonlarda izlediğimiz yayın politikaları siyonizme hizmet etmektedir. Bütün insanlığa savaş açmış bu siyonist işgal çetesine karşı Allah rızası için lütfen bütün imkanlarınızı seferber edin ve bunları mahkûm edin. İnsanlığın uyanışına vesile olun." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55