İran'ın Bender Abbas Limanı'nda patlama: 195 yaralı
Yayınlanma:
İran’ın güneyinde Basra Körfezi kıyısında bulunan Bender Abbas Limanı'nda bir konteynerde meydana gelen patlamada en az 195 kişinin yaralandığı bildirildi.
İran’ın güneyindeki Bender Abbas kentinde bulunan Şehid Recai Şehr Limanı'nın kükürtlü ürünler bölümünde büyük bir patlama meydana geldi. Limandaki bir konteynerde başlayan patlama sonucu en az 195 kişi yaralandı.
Patlamanın ardından liman bölgesinde yoğun dumanlar yükselirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların bölgedeki hastanelere nakledildiği bildirildi.
Yetkililer, patlamanın nedenine ilişkin soruşturmanın başlatıldığını ve bölgedeki tüm operasyonların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Patlamanın etkisiyle bazı konteynerlerde ve çevrede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Olayın detaylarına ilişkin açıklamaların ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.