,
  • BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 26 °C

İstanbul’da bir grup girişimci, boykot listesindeki ürünlere alternatif işletme açtı

İstanbul’da bir grup girişimci, boykot listesindeki ürünlere alternatif işletme açtı
İstanbul’da bir grup girişimci, işgal rejimine ait firmalara alternatif olarak açtıkları fast-food restoranında, sadece yerli ürünleri müşterilerine sunuyor. İşletme sahipleri, en iyi boykot yönteminin üretmek olduğunu dile getiriyor.

 

Gazze'ye yönelik 9 ayı aşkın bir süredir devam eden katliam ve soykırıma karşı Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede halk tarafından siyonist işgal rejimine ait veya onları destekleyen firmalara yönelik boykota devam ediyor.

Gerçekleştirilen katliam ve soykırıma sessiz kalmamak, ekonomik destek sağlamamak adına başlatılan işgal rejimi menşeli ürünlere yönelik boykot çalışması, tüm dünyada ses getirerek devam ediyor.

Halk, boykotu kararlı bir şekilde sürdürürken, boykot listesindeki ürünlere alternatif firmaların da olması gerektiğini dile getiriyor.

Üsküdar’da bir grup girişimci, vatandaşların boykot listesindeki ürünlerin yerine alternatif ürünlerin de olması gerektiği çağrısı karşısında sadece yerli ürünlerin satıldığı bir fast-food işletmesi açtı.

“En iyi boykot yöntemi üretmektir” mottosuyla yola çıktıklarını dile getiren işletmeciler, en çok tercih edilen fast-food ürünü hamburger başta olmak üzere birçok ürünü müşterilerine sunuyor.

Müşterilerinden olumlu dönüşler aldıklarını belirten işletme yetkilileri, alternatif firmaların her geçen gün daha da artması gerektiğini belirtiyor.

“Yaşanan soykırım birçok kişinin gözünü açtı”

İLKHA muhabirine konuşan işletmenin yetkililerinden Zana İlter, “israilin Filistin halkına karşı sürdürmekte olduğu soykırım, 7 Ekim’den bu yana daha da şiddetlendi. Yaşanan soykırım, birçok kişinin gözünü açtı. Bizler de Filistinli kardeşlerimize yardımcı olmak için israilli ve israilin soykırımına destek olan tüm markaları boykot ediyoruz. En iyi boykot yöntemi üretmektir.” dedi.

“Müşteriler sadece boykot ürünlerini satmadığımız için geldiklerini söylüyorlar”

Boykotta asıl etkenin devamlılık olduğunu dile getiren İlter, “Bu konuda halkımızı devamlı boykota davet ediyoruz. Müşteriler çok seviniyor ve birçoğu sadece boykot ürünlerini satmadığımız için geldiklerini söylüyorlar. Müşteriler çok mutlular, bizden şubelerimizin olup olmadığı hakkında bilgi alıyorlar. Türkiye’de zaten boykot bilinci var, bu bilincin daha da ilerlemesini istiyoruz. Müşterilerde bu konuda bizden destek istiyorlar.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55