İstanbul'da deprem nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi

İstanbul'da deprem nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Silivri merkezli 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası okulların 2 gün tatil edildiğini duyurdu.

Bakan Tekin, X hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, şu ana kadar okullarda herhangi bir ciddi olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.

Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerin tüm vatandaşların kullanımına açık olduğunu ifade eden Bakan Tekin, "İlgili diğer kurumlarımızla iş birliği içerisinde İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." dedi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.