,
  • BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 26 °C

Kadim Aşiretler Federasyonu’ndan HÜDA PAR’ın kanun teklifine destek

Kadim Aşiretler Federasyonu’ndan HÜDA PAR’ın kanun teklifine destek
HÜDA PAR'ın soykırım suçlarıyla ilgili yasa teklifine ilişkin destek mesajı yayımlayan Kadim Aşiretler Federasyonu, soykırımcıların yargılanması ve mal varlıklarına el konulması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR'ın, Türkiye'den işgal rejiminin saflarına katılıp soykırım suçu işleyenlerin yargılanması ve mal varlıklarına el konulmasını içeren yasa teklifinin, önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda gündeme alınması bekleniyor.

Kanun teklifine ilişkin HÜDA PAR Van İl Başkanlığı'ndan oluşan heyet, Kadim Aşiretler Federasyonu'nu ziyaret ederek destek istedi..

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, kanun teklifinin bir an önce Meclis’te görüşülüp yasalaşması gerektiğini vurguladı.

Verilen kanun teklifinin yasalaşmasının adaletin tecelli etmesi noktasında önemli bir adım olacağının altını çizen Başkan Aslan, “HÜDA PAR’ın Meclis'e sunduğu siyonist israil’in Gazze’deki masum ve savunmasız insanlara karşı sürdürülen soykırım suçuna karışan çifte vatandaşlık hakkına sahip kişilerden; yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmalarını ve mal varlıklarına el konulmasını öngören Vatandaşlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi bir an önce görüşülmeye getirilmesi ve kabul edilerek uygulanmaya başlanması gerekmektedir. Bütün dünyanın gözleri önünde aylardır devam eden ve birçok batılı kapitalist ülke yönetimleri tarafından da acımasızca ve insafsızca desteklenen soykırıma yine dünyadaki akıl ve vicdan sahibi birçok kişi ve toplumlarca da karşı çıkıldığı halde, ülkemizde çifte vatandaşlık hakkına sığınarak, Siyonist terör ordusuna katılıp bu katliamlara insafsızca destek verenlerin toplumumuzu derinden yaraladığını belirtmek istiyoruz. Bu durumu lanetlemekle beraber eli masum ve savunmasız mazlum Filistin halkının kanına bulaşmış bu canilerin artık hiçbir şey olmamış gibi aramızda yaşamalarını istemiyoruz ve bu kanun teklifini Federasyon olarak destekliyoruz. Bu vesileyle, toplumumuzun bu önemli meselede duyarlılığını ve kararlılığını bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Çifte vatandaşlık hakkını kötüye kullanarak adaletten kaçanların mal varlıklarına el konulması ve vatandaşlıktan çıkarılması, adaletin tecelli etmesi adına önemli bir adım olacaktır.” dedi.

Siyonistlerin çifte vatandaşlık hakkını bir sığınak olarak kullanmalarına izin verilmemesi gerektiğini vurgulayan Aslan, “Filistin halkının bütün imkânsızlıklara ve zor koşullara rağmen verdiği onurlu ve inançlı direniş sonuçta Allah’ın inayetiyle mutlak zafere ulaşacak ve bütün dünyaya örnek olacaktır. Ancak bütün bu zulüm ve orantısız terör saldırıları saflarında bulunup eli kana bulaşmış zalimlerin sahip oldukları çifte vatandaşlık hakkına sahip olmalarına sığınarak hiçbir şey olmamış gibi gelip aramızda dolaşmalarına da asla tahammül edemeyiz. Bu bağlamda, adaletin sağlanması ve toplumumuzun güvenliği için gereken tüm önlemlerin alınmasını talep ediyoruz. Çifte vatandaşlık hakkının, masumların katillerine bir sığınak olarak kullanılmasına izin vermemeliyiz. Bu nedenle kanun teklifinin kabul edilmesini ve kanunlaşarak uygulanmasını destekliyoruz.” diye belirtti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55