Kassam mücahitleri "Kılıç Kırma" operasyonunda işgalcilere darbe vurdu

Kassam mücahitleri "Kılıç Kırma" operasyonunda işgalcilere darbe vurdu
Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Beyt Hanun kasabasının doğusunda, Kassam Tugayları'na bağlı keskin nişancılar, "Kılıç Kırma" operasyonu çerçevesinde siyonist işgalcileri hedef aldı.

Filistin direniş kaynaklarından alınan bilgilere göre, direnişçiler, işgalci asker ve subayları, Kassam Tugayları tarafından geliştirilen "El-Gul" keskin nişancı tüfeğiyle doğrudan hedef aldı. Opearasyon, "Dönüş Yolu Caddesi" üzerinde gerçekleştirildi.

Görüntülerde, işgalcilere ait birliklerin ağır kayıplar verdiği anlar net bir şekilde görülürken, Filistin direnişinin keskin vuruş kabiliyeti bir kez daha gözler önüne serildi.

Bu operasyon, Kassam Tugayları’nın Aksa Tufanı süreci boyunca sürdürdüğü kararlı direnişin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

https://x.com/ilkeHaberAjansi/status/1916087661971832955

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.