,
  • BIST 9777.46
  • Altın 2913.968
  • Dolar 34.1591
  • Euro 38.1133
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 23 °C

Kassam Tugayları'ndan "Nasrallah" mesajı

Kassam Tugayları'ndan "Nasrallah" mesajı
Kassam Tugayları, Seyyid Hasan Nasrallah'ın şehadeti dolayısıyla yaptığı açıklamada, onun, “Filistin direnişine her türlü desteği, yardımı, barınağı ve tecrübeyi sunmaktan asla geri durmadığını” vurguladı.

Kassam Tugayları, Hasan Nasrallah için yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Şehit İzzeddin El-Kassam Tugayları Komutanlığı, Mescid-i Aksa'yı savunma mücadelesinde silah arkadaşları olan Hizbullah'taki değerli kardeşlerine, sevgili Lübnan halkına, Direniş Ekseni'nin liderlerine ve ümmetimizin tüm halklarına, Hizbullah Genel Sekreteri, büyük cihat lideri Seyyid Hasan Nasrallah'ın şehadeti dolayısıyla en içten taziye dileklerini sunmaktadır.

Seyyid Hasan Nasrallah, Güney Beyrut'taki bir suikast eyleminde siyonist düşman tarafından düzenlenen saldırıda birçok yoldaşıyla birlikte şehit olmuş, saldırıda onlarca insan şehit düşmüş ve yaralanmıştır.

Bugün, siyonist rejimin en çok aradığı cihat liderlerinden birini uğurluyoruz. Hizbullah, onun liderliği altında büyük bir gelişim göstererek daha güçlü ve dirençli bir yapıya kavuşmuş, Nasrallah'ın liderliği, başta Kassam Tugayları olmak üzere Filistin direnişiyle olan ilişkilere önemli bir katkı sağlamıştır; direnişimize her türlü desteği, yardımı, barınağı ve tecrübeyi sunmaktan asla geri durmamıştır.

Şehit Komutan Hasan Nasrallah, Aksa Tufanı sırasında Filistin halkının yanında durduğu tarihi duruşuyla hatırlanacaktır. Mescid-i Aksa'yı ve kutsal değerleri savunmak için verilen bu en kutsal ve onurlu savaşta, Gazze'ye destek cephesini kapatmayı reddetmiş, Hizbullah ve Lübnan halkı büyük fedakarlıklar yapmasına rağmen direnişi sürdürmüş ve canını Aksa uğruna feda etmiştir. Onun kanı, Filistinli şehitler ve direniş liderlerinin kanlarıyla karışarak, Kudüs'ü özgürleştirme yolunda silah arkadaşlığı ve kardeşliğin en büyük örneğini sergilemiştir.

Bizler, Hizbullah'ın bu büyük acının üstesinden geleceğine ve şehit liderin izinde yürüyerek, onun ve yoldaşlarının kanlarıyla çizdiği yolda yetkin liderlerin Hizbullah'a önderlik edeceğine dair büyük bir güven duyuyoruz. Terörist düşman, şu an geçici bir sevinç içinde olabilir ve suç dolu eylemlerini artırabilir ancak çok yakında, ümmetimizin direnişçilerinin ve samimi evlatlarının eliyle kaçınılmaz yok oluşlarına doğru adım attıklarını fark edecekler." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55