,
  • BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 24 °C

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Heniyye'nin şehid edilmesi siyonist rejimin yok oluş sürecini daha da hızlandıracak

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Heniyye'nin şehid edilmesi siyonist rejimin yok oluş sürecini daha da hızlandıracak
İsmail Heniyye'nin şehadetinin siyonist rejimin yok oluş sürecini daha da hızlandıracağını belirten Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, başta HAMAS ve İslami Cihad olmak üzere tüm direniş cephesi bileşenlerinin azim, çaba ve inancını güçlendireceğini söyledi

 

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından, "Laf değil, icraat Kürecik Radarını söküp at" sloganıyla Kernek Karagözlüler Camii bahçesinde basın açıklaması düzenlendi.

Topluluk adına basın açıklamasını okuyan Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, "Allah (Celle Celaluhu) Kur'an-ı Kerim'in Bakara Süresi 154'üncü ayetinde, 'Allah yolunda öldürülenlere, ölüler demeyin; zira onlar diridirler, fakat siz farkında değilsiniz.' diye buyuruyor. HAMAS lideri büyük mücahid ve muvahhid İsmail Heniyye ve büyük komutan Fuad Şükür'ün siyonist israil tarafından düzenlenen saldırılarda şehid olmalarından dolayı İslam ümmetine ve dünyanın özgür halklarına taziye ve tebriklerimizi arz ediyoruz. Ayrıca bu suikastları gerçekleştiren siyonist israil'i ve destekçisi Amerika'yı şiddetle lanetliyoruz" dedi.

"Bu menfur suikastın zamanlamasına çok dikkat etmeliyiz"

Bu menfur suikastın zamanlamasına çok dikkat edilmesi gerektiğini belirten Tunç, "Katil Netanyahu iyice köşeye sıkışmıştı, kendi toplumu bile yapılan gösterilerle onun iktidarı bırakmasını istiyordu. Netanyahu; 10 aydır HAMAS ve diğer direniş cephesi bileşenleri karşısında diz çökmek zorunda kalmıştı. İktidardaki ömrünü uzatmak için ABD'ye yaptığı son ziyarette Heniyye'ye suikast düzenleme konusunda icazet aldı ve bu suikastı gerçekleştirdi" diye konuştu. 

"Heniyye'nin şehid edilmesi siyonist rejimin yok oluş sürecini daha da hızlandıracak"

Aksa Tufanı Operasyonunun başlamasından bu yana siyonist rejim ve onun elebaşısı Netanyahu'nun, savaş ateşini tüm bölgeye yaymak ve hatta 3. Dünya Savaşını başlatmak için İran'ı doğrudan savaşa çekip Amerika ile karşı karşıya getirmek istediğini belirten Tunç, şöyle devam etti:

"İşte şimdi bu suikastla ABD'deki evanjelistler ve Siyonistler, Armagedon savaşının fitilini ateşlemek istiyor. siyonist israil'in bu suikast kararı ahmakça bir stratejik karardır. Bu ahmakça stratejinin sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Heniyye'nin şehid edilmesi siyonist rejimin yok oluş sürecini daha da hızlandıracak ve başta HAMAS ve İslami Cihad olmak üzere tüm Direniş Cephesi bileşenlerinin azim, çaba ve inancını güçlendirecektir Allah’ın izniyle"

Tunç, Katil Netanyahu'nun direniş liderlerine suikast düzenleme cesaretini başta büyük şeytan ABD olmak üzere kendisine destek veren Avrupa ülkelerinden ve yine kendisiyle gizli ve açık anlaşmalar imzalayan İslam ülkelerinden ve Arap krallıklarından aldığını ifade etti.

"İşgalci israil'in bu kadar küstahlaşmasına yanlış politikalar sebep olmuştur"

Türkiye'deki aklı başında siyasilerin ve kendilerinin hükümeti bu konuda yıllardır uyardıklarını anımsatan Tunç, "siyonist rejim sözde cumhurbaşkanı Şimon Peres'in TBMM'de konuşturulup ayakta alkışlattırılması büyük hataydı. Mavi Marmara davasından vaz geçilmesi büyük hataydı. siyonist israil’in güvenliğini sağlayan Kürecik NATO Radar üssünün Malatya'mızda kurulması büyük hataydı. İsaac Herzog'un cumhurbaşkanlığı külliyesinde iltifatlarla ağırlanması büyük hataydı. Korsan israil'in Akdeniz'den çaldığı doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya satmak için siyonist rejimle anlaşma yapılması büyük hataydı, ırkçı israil'in NATO'da gözlemci üye olarak bulunmasına yeşil ışık yakılması büyük hataydı, katil Netanyahu'yu Türkiye'ye davet etmek ve Amerika'da kendisiyle görüşmek ve bu katile mavi boncuk dağıtmak büyük hataydı. İşte bakın bu kadar şımarttığınız ırkçı israil'in yetkilileri şimdi cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı küstahça tehdit ediyorlar. İşgalci israil'in bu kadar şımarmasına ve küstahlaşmasına bu yanlış politikalar sebep olmuştur. Şimdi artık hatalardan dönme vakti gelmiştir" dedi.

"Milletimiz Türkiye'deki NATO üslerinin kapatılmasını istiyor"

Tunç, "Aziz milletimiz, hükümetten bir an önce Kürecik NATO radarını söküp atarak gasıp israil'i kör etmesini, siyonist israi'’le hemen bugün tüm ilişkileri kesmesini, bu zalim rejimi tanımaktan vazgeçmesini, Azerbaycan petrolünün Bakü-Ceyhan boru hattından işgalci israil'e sevkiyatının durdurulmasını, siyonist elçiliğin kapatılmasını, siyonist israil'de askerlik yapan çifte vatandaşlığa sahip Yahudileri tespit edip vatandaşlıktan çıkarmasını, bu bağlamda HÜDA PAR'ın verdiği kanun teklifinin hemen yasalaşmasını, Mavi Marmara davasını yeniden açmasını, başta İncirlik olmak üzere Türkiye'deki NATO üslerinden ABD eliyle siyonist israil'e herhangi bir askeri ve istihbari yardımın gitmesini engellemesini, NATO'dan çıkılmasını ve HAMAS’ın yeni lideri Halid Meşal’i TBMM’ye davet ederek konuşturmasını istemektedir. Şimdi laf değil eylem vaktidir!" çağrısında bulundu.

"Şehid Heniyye'nin 3 Ağustos'ta tüm dünya halklarını meydanlara davet etme vasiyetini yerine getirelim"

Son olarak Tunç, "Öte yandan İsmail Heniyye'nin şehadetinden günler önce, mazlum Gazze halkı ve siyonist rejim zindanlarında çok zor durumda bulunan Filistinli esirlere destek amacıyla 3 Ağustos'ta tüm dünya halklarını meydanlara davet etme yönündeki çağrısının yerine getirilmesi için milletimizi yarın meydanları doldurmaya ve Gazze için hayatı bir günlüğüne durdurmaya davet ediyoruz. Şehid Heniyye'nin bu vasiyetini yerine getirelim ve onun pak ruhunu şad edelim inşallah" dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55