,
  • BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 32 °C
  • Antalya 30 °C

STK temsilcileri: Soykırıma destek verenler yargılanıp cezalandırılmalı

STK temsilcileri: Soykırıma destek verenler yargılanıp cezalandırılmalı
HÜDA PAR'ın Meclis'e sunduğu çifte vatandaşlık ile ilgili yasa tasarısına destek veren STK temsilcileri, soykırıma destek verenlerin bir an önce yargılanarak cezalandırılmaları gerektiğini ifade ettiler.

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifine destek gelmeye devam ediyor.

Bir süredir gündemde olan yasa tasarısı ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan STK temsilcileri çifte vatandaş olup soykırıma destek veren katillerin bir an önce cezalandırılmasını istedi.

Gazze'deki katliamın bir an önce durması için şimdiye kadar birçok çalışmanın yapıldığını söyleyen Büyük Doğu Akıncılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Bayram, "İlk kez HÜDA PAR'ın mecliste vermiş olduğu yasa tasarısıyla beraber bu milletin vicdanında karşılığı olan hissiyat dillendirilmiş ve ülkemizdeki siyonistlerin vatandaşlıktan çıkarılarak işledikleri cürümlerinden dolayı yargılanmaları talebi gündeme gelmiştir. Bu yüzden bu yasa tasarısını çok kıymetli buluyoruz. Kendi bahçemizi temizlemeden, ülkemizdeki siyonist varlığı sonlandırmadan işgal rejiminin varlığına dair konuşmak işin açıkçası biraz hava kalıyordu. O yüzden bu çaba çok takdir edildi. Biz de bu yasa tasarısını sonuna kadar destekliyoruz." şeklinde konuştu.

İşgal rejimi ile tüm siyasi ve ticari ilişkilerin sonlandırılması gerektiğini vurgulayan, Eski Bahçelievler Belediye Başkanı Muzaffer Doğan, "Derdimiz büyük ama aşkımız da büyüktür. Gazze'de yapılan Amerika destekli batı destekli zulüm. Bize kan ağlatıyor. Uykularımız Kaçıyor. Bir şey yapamamanın da ızdırabı içindeyiz. Sadece biz burada Allah-u Ekber nidaları ile bu meydanı inletiyoruz. Bunun için sevinçliyiz ama bir tarafımız kırık. Her namuslu insanın ve Müslümanın bu konuda bir kırık yanı vardır. Kırık tarafımız nedir? Gazze'de çocuklar, kadınlar, ihtiyarlar ölüyor. Çoluk çocuk demeden, gökten bombalar yağdırılıyor. Ülkemizde de olursa Türkiye vatandaşı olmuş bazı hainler bir boşluk bulmuş gidip oradaki mazlumlara silah çekiyorlar. Biz de hükümetimize sesleniyoruz! Hükümetin bu konuda gömülümüze göre duyarlı olamasa yine biraz duyarlı. Daha büyük duyarlılık istiyoruz. İşgal rejimi ile olan bütün ticari, siyasi bağlantıların bitirilmesini istiyoruz. Bu ülkemizden çifte vatandaşlığın arkasına sığınıkta Filistin'de mazlumlara silah çeken katillerin bir an önce tespit edilip, derhal kapı dışarı edilmesini istiyoruz." diye konuştu.

HÜDA PAR'ın meclise sunduğu kanun teklifini desteklediklerini belirten Devlet-i Aliyye Ocakları İstanbul İl Başkanı Kemal Sözügüzel, "Türkiye'nin işgal rejimi ile alakalı iyi niyet beslemesini hiçbir şeklide doğru bulmuyoruz. İşgal rejimi, bugüne kadar Müslüman kardeşlerimize yaptığı zulmü bir başarı olarak görüyor. 2 milyar İslam aleminin her gün Filistin'deki kardeşlerimizin ölmesini izlemesi utanç vericidir. HÜDA PAR'ın vermiş olduğu yasa tasarısını biz de destekliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55