Umut Kervanı'ndan Ağrı’da çocuklara bayramlık ayakkabı yardımı

Umut Kervanı'ndan Ağrı’da çocuklara bayramlık ayakkabı yardımı
Umut Kervanı Doğubayazıt temsilciliği, Ramazan Bayramı arifesinde ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı hediye etti.

Umut Kervanı 5. Bölge Koordinatörlüğüne bağlı Doğubayazıt temsilciliği, Ramazan Bayramı arifesinde ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklar, ayakkabı hediye edilerek sevindirildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Doğubayazıt temsilciliği, ilçede yaşayan yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarına ayakkabı hediye ederek, bayram sevincine ortak oldu.

Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Umut Kervanı Doğubayazıt Temsilcisi Nihat Özmen, "Ramazan Bayramı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı özel günlerden biridir. Bu vesileyle ilçemizdeki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik. Hayırseverlerin destekleriyle bayramlık ayakkabıları çocuklarımıza ulaştırdık. Çocuklarımızın bayrama yeni ayakkabılarıyla girmesi bizleri mutlu ediyor." dedi.

Umut Kervanı'ndan Ağrı’da çocuklara bayramlık ayakkabı yardımı

Umut Kervanı'ndan Ağrı’da çocuklara bayramlık ayakkabı yardımı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.