,
  • BIST 8748.07
  • Altın 2917.479
  • Dolar 34.2466
  • Euro 37.3004
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 27 °C

AK Parti Batman İl Başkanı Şansi, Batman basınıyla buluştu

AK Parti Batman İl Başkanı Şansi, Batman basınıyla buluştu
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, eğitimden sağlığa, ulaşımdan kentsel dönüşüme, uyuşturucu ile mücadele konusunda tüm sorulara açıklık getirdi.

Bir kafede düzenlenen, AK Parti il yönetimi ve partililerin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Şansi, toplumun tüm kesimleriyle buluştuklarını ve sorunları dinlediklerini belirterek, mahalle mahalle gezdiklerini, esnafla, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini söyledi.

İletilen sorunlara ilişkin notlar aldıklarını ifade eden Şansi, şunları kaydetti:

"Yaklaşık iki ay önce bize bu görev tevdi edilip Batman’a geldikten sonra mahalle mahalle, sokak sokak, esnafıyla, Sivil Toplum Örgütleriyle, sanayicisiyle bir araya gelip sorunlarını dinlemeye çalıştık. Önerilerini alıp notlar aldık. ‘Batman için ne yapabiliriz diye?’ kafa yoruyoruz. Teşkilatımızdaki sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin daha önce görev almış bütün arkadaşlarımızla beraber fikir teatisinde bulunduk." dedi.

huseyin-sansi-basin-toplantisi-001.jpg

Partinin değişimle alakalı ciddi bir programı olduğuna işaret eden Şansi, “Değişimle ilgili ciddi bir irade ortaya koyuyoruz.  Geçen hafta Batman’da ilçe başkanlarımızın ataması gerçekleşti. AK Parti olarak umudun, icraatın ve geleceğin partisiyiz. İlçe kongrelerimizi şölen havasında olacak şekilde gerçekleştirmeye ve bu kongre süreci içerisinde de yeniden yenilenerek dinamik, geçmişi unutmadan geleceğe emin adımlarla yürüyecek kadrolarla 8. Olağan kongre sürecini inşallah tamamlayacağız. Bu süreç içerisinde vekilimiz ve diğer teşkilatlarımızla beraber uyumlu bir şekilde güçlenerek çıkacağımıza ve bundan sonra Batman için ne gerekiyorsa onları yapacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Basın toplantısında, gazetecilerin Batman’ın sağlık sorunları, kentsel dönüşüm, işsizlik, ulaşım sorunu, uyuşturucu sorunu gibi soru ve önerileri ile sona erdi.

Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

huseyin-sansi-basin-toplantisi.jpg

huseyin-sansi-basin-toplantisi-002.jpg

huseyin-sansi-basin-toplantisi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55