,
  • BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 26 °C

AK Parti Batman İl Başkanı için karşılama töreni

AK Parti Batman İl Başkanı için karşılama töreni
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman İl Başkanını belirlemesinin ardından AK Batman İl Başkanlığı önünde karşılama töreni yapıldı

AK Parti Batman İl Başkanlığına atanan Hüseyin Şansi için kentte karşılama töreni gerçekleştirildi. 

Batman havalimanında partililer tarafından karşılanan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl başkanı Şansi il başkanlığına geldi.

Milletvekili Nasıroğlu, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, hizmet ve siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi.

Siyasi partiler ve özellikle de AK Parti'nin millete hizmet kapısı olduğuna işaret eden Nasıroğlu,    hizmete talip olan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. 

"Hep birlikte davamıza ve ülkemize hizmet için çıktığımız bayrak yarışında nöbeti devrede devrede bugünlere geldik." diyen Nasıroğlu, şöyle konuştu:

"Şimdi bu bayrağı İl Başkanımız Hüseyin kardeşim devraldı. Batman'a AK Partimize hayırlı, uğurlu olsun. Hüseyin kardeşimin almış olduğu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyorum.
Hüseyin kardeşim gerek kamuda yürüttüğü yöneticilik görevleri, gerek Sivil Toplum Kuruluşlarında yürüttüğü görevleri başarıyla icra etmiş olan bir arkadaşımızdır. Batman'a büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır.  Kendisi önemli bir görevi üstlenmiştir. İnşallah il başkanımız ve tüm teşkilatımızla birlikte şehrimize hayırlı hizmetlerde bulunacağız."

Batman için bir ve beraber olarak çalışmalara ve koşturmaya devam edeceklerinin altını çizen Nasıroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizler siz kıymetli hemşehrilerimiz için hizmet ehli olduk, olmaya devam edeceğiz. Dün Akif Gür kardeşim, bugün Hüseyin, yarın da başka bir kardeşimiz hizmet bayrağını devralacak. Belediyelerimizle, il başkanlığımızla,  gençlik ve kadın kollarımızla beraber tek amacımız Batman'a hizmet etmek. Derdimiz ve  sevdamız Batman. Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefi doğrultusunda bizde inşallah el ele hep beraber Batman yüzyılını da inşa ediyoruz. Türkiye Yüzyılı, Batman Yüzyılı da olacak.”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise göreve layık olmaya çalışacağını söyledi.

"İnşaallah hep beraber inandığımız bu kutlu davayı en güzel yerlere getireceğiz." Diyen Şansi şunları kaydetti:

"Hedefimiz bu hizmetlere daha büyük projeler ekleyerek Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek  ve Milletvekilimiz sayın Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Batmanımızı bölgemizin incisi yapmaktır.  Partimizin belirlediği Türkiye yüzyılı hedefine Batmanımızı taşımak en büyük  vazifemiz. Göreve talip olduğumuz davamızın zor ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Zira bu zorluğu aşmak için gerekli bütün gayretimizi sarf edeceğiz. Hepimiz birlikte omuz omuza verirsek inşallah her zorluğun üstesinden geleceğiz. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir.” düsturu ile yola çıktık. Bu nedenle halkımızla arasında, halktan biri olarak iletişim yollarımızı açık tutacağız. Bizlere iletilecek sorunlar karşılık bulacak, talepler değerlendirilecek ve projeler de uygulamaya geçilecek, Gazze katliamı ve soykırımı devam ederken, bu zulme karşı olan öfkemizi diri tutmanızı istirham ediyorum. Şunu unutmayalım boykot en büyük eylemlerimizden biridir. , Bu münasebetle hemşehrilerimizden tebrik amaçlı çiçek gönderilmemesini Siyonist israil'in zulmüne maruz kalan Filistin/Gazze'ye ulaştırmak üzere yardım kuruluşlarına bağışta bulunulmasını istirham ediyorum."

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55